2018

Door de bijna 10 jaar lange internationale ervaring met het parkeren bij luchthavens, kunnen wij als geen ander de beste locatie voor u selecteren. U hoeft dus nooit meer zelf te zoeken en te vergelijken. Nu reserveert u eenvoudig online uw parkeerplaats bij het vliegveld met Parclot. Met parclot.com kunt u parkeren bij de vliegvelden Schiphol, Eindhoven, Zaventem, Charleroi en Düsseldorf. U kunt kiezen uit drie service pakketten: GOEDKOOPSTE, DICHTSTBIJZIJNDE en VALET SERVICE. Welk pakket u ook kiest, bij Parclot vindt u altijd de beste deal!

2016

Via diverse websites kunnen parkeerplaatsen bij luchthavens in heel Europa gereserveerd worden. Daarbij kan de consument de verschillende locaties met elkaar vergelijken en eenvoudig online reserveren.

2015

Om nog meer locaties aan te kunnen bieden zijn wij ons in 2015 gaan focussen op het online bemiddelen van parkeerplaatsen. Onze parkeerlocaties zijn zelfstandig verder gegaan.

2012

Na het succes bij Schiphol, hebben we onze formule verder uitgerold naar andere luchthavens. Naast Schiphol kon er geparkeerd worden bij Eindhoven Airport, Brussel Zaventem Airport en Brussels South Charleroi Airport.

2011

Door het succes was de parkeerlocatie bij Schiphol Airport een groot deel van het jaar helemaal vol. Door het openen van een tweede locatie konden we beter inspelen op de vraag.

2009

In 2009 zijn we begonnen met een parkeerlocatie bij de de luchthaven Schiphol. Vanaf dag één was dit een groot succes. Bij het parkeren bij een vliegveld is niet alleen de prijs, maar ook vooral de kwaliteit van belang. Onze goede prijs kwaliteitsverhouding zorgde voor een enorme groei.