VEEL GESTELDE VRAGEN (FAQ)

RESERVEREN

BETALEN

Met Parclot kunt u een parkeerplaats reserveren bij:Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Brussels Airport Zaventem, Brussels South Charleroi Airport en Düsseldorf Airport.

U dient minimaal 24 uur van te voren uw parkeerplaats te reserveren. Wacht dus niet tot het laatste moment. U loopt dan bovendien het risico dat de parkeerlocatie vol is.

Selecteer de gewenste luchthaven en service. Klik op ‘BEKIJK AANBIEDING EN RESERVEREN’. Op de volgende pagina kunt u de datums en uw gegevens invullen. U ziet dan direct hoeveel de parkeerplaats kost. Bevestig vervolgens uw reservering en betaal eenvoudig online. U ontvangt direct een bevestiging per e-mail. De details van de parkeerlocatie ontvangt u 72 uur van te voren.

U kunt kiezen voor de GOEDKOOPSTE parking om te parkeren bij het vliegveld. De kwaliteit is uitmuntend, alleen het aantal opties is beperkt.

De DICHTSBIJZIJNDE parking is de meest populaire optie. Uw auto staat overdekt, bewaakt en sleutelbehoud is mogelijk.

VALET SERVICE is de meest luxe mogelijkheid om uw auto bij de luchthaven te parkeren. U kunt direct naar het vliegveld rijden.

Bij Shuttle Parking rijdt u naar een parkeerlocatie dicht bij de luchthaven. Hier parkeert u uw auto. Met een Shuttle (busje/taxi) wordt u van daaruit naar de luchthaven gebracht. 

Bij Valet Parking rijdt u rechtstreeks naar de luchthaven. Daar staat iemand van de parkeerlocatie op u te wachten. Uw auto wordt voor u naar de parkeerlocatie gebracht. Hierdoor is sleutelbehoud bij deze vorm van parkeren niet mogelijk.

U kunt uw reservering eenvoudig online betalen met iDeal, PayPal, MasterCard, Visa of Bancontact. 

Nee, u dient de door u gereserveerde parkeerplaats vooraf online af te rekenen.